Herec Petr Čtvrtníček přijel s veteránem na sraz a prodával klobásy, lidé byli překvapení
Petr Čtvrtníček prodává klobásy a fotí se s fanoušky. Foto: Oldřich Hájek
Litoměřice

Most - Je to on, není to on? Je to on, můžeme si udělat fotku? Na sraz historických vozidel The Most CLASSIC přijel v sobotu na mostecký autodrom také herec Petr Čtvrtníček, kterého proslavila v minulosti Česká soda, film Poslední plavky nebo divadelní představení Ivánku, kamaráde.

Se svým historickým Citroenem stál mezi takovými velikány, jako Ford GT40, Ferrari 308 GTB, řadou Porsche 911. Na rozdíl od jinýmch majitelů veteránů se se svým autem nemazlil, ale pro lidi griloval vlastnoručně vyrobené klobásy. Tenhle nápad se v něm zrodil za prvního covidového lockdownu.

Jako uzenář se už prezentoval i v Show Jana Krause. Koníčku se prý věnuje, jenom když chce a velí si sám. Jak je vidět a jak by si mnozí mysleli, tohle není recese. A jaké jsou jeho klobásy? "Když nemůžeš, tak si přidej," velí nápis na tričku, které si v Mostě oblékl.

Setkání majitelů historických vozidel se konalo na závěr rušné závodní sezóny na autodromu v Mostě. Pořadatelé si pro fanoušky přichystali překvapení v podobě závodů a setkání klasických automobilů Histo Cup a The Most Classic. „Chceme vytvořit akci, kterou si všichni především užijeme a mostecký autodrom je pro podobná setkání skvělým místem. Rozsáhlý areál nám umožňuje sestavit program tak, aby si v něm každý našel to svoje," uvedl Radek Laube, jeden z organizátorů The Most CLASSIC.

Na velkém okruhu mohli lidé sledovat závodní týmy. Na polygonu byl připraven okruh pro soutěžní jízdy pravidelnosti, do kterých se mohl přihlásit každý majitel klasického vozu nebo youngtimeru. Zatímco sraz se konal jen v sobotu, Histo Cup pokračuje ještě v neděli.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru