Litoměřická nemocnice si vede v hodnocení českých nemocnic velmi dobře. Potvrdí svou pozici i letos?
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Litoměřice - Nemocnice Litoměřice se, stejně jako v předchozích letech, aktivně zapojila do celostátního hodnotícího šetření s názvem Nemocnice ČR. Ten letošní první únorový den odstartoval svůj již 14. ročník.

Nositelem projektu, který je zaměřen jak na hodnocení spokojenosti hospitalizovaných i ambulantních pacientů a zaměstnanců, tak i na hodnocení finančního zdraví nemocnic, je nezisková organizace HelathCare Institute (HCI). Výstupem z těchto šetření jsou každoročně srovnávací žebříčky českých a moravských nemocnic.

„V hodnocení Nemocnice ČR si naše nemocnice dlouhodobě drží výborné pozice, a to ať již v rámci celé republiky, tak zejména v rámci kraje,“ neskrýval radost z výsledků hlasování pacientů i zaměstnanců předseda představenstva litoměřické nemocnice Radek Lončák a přiblížil zatím poslední výsledky hlasování: „V hodnocení pacientů jsme se v celorepublikové konkurenci takřka dvou stovek zdravotnických zařízení umístili na 35. místě u ambulantních a na 39. místě u hospitalizovaných pacientů. Hodnocení spokojenosti zaměstnanců nám vyneslo na celorepublikové úrovni dokonce 20. příčku. Na úrovni Ústeckého kraje jsme obsadili v hodnocení spokojenosti obou skupin pacientů třetí a v hodnocení zaměstnanců dokonce druhou pozici.“

Hodnocení probíhá formou vyplňování dotazníků, a to buď vytištěných, které pacienti dostanou přímo v nemocnici a mohou je vyplněné vhodit do připravených sběrných boxů, tak i elektronických, které jsou k dispozici na internetových stránkách HCI. Hlasování probíhá do konce srpna. „Budeme moc rádi, když si naši pacienti i zaměstnanci najdou chvilku a prostřednictvím dotazníku ohodnotí vybrané aspekty našich služeb. Je to pro nás velmi cenná zpětná vazba,“ vyzval Radek Lončák závěrem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru