Na porodním sále v litoměřické nemocnici jsou tři nová operační svítidla
Foto: Naděžda Křečková
Litoměřice

Litoměřice - Tři nová operační svítidla byla instalována v minulém týdnu na porodním sále litoměřické nemocnice. Na zdejších porodních boxech tak nahradila původní osvětlení.

Nová světla mají oproti stávajícím nejen o padesát procent vyšší svítivost, ale díky LED technologii jsou i mnohem úspornější a pro personál je jejich používání komfortnější. „Jsou jednodušší na údržbu i manipulaci,“ shrnula uživatelský komfort vrchní porodní asistentka gynekologicko porodnického oddělení Simona Filipová, která zároveň vyjádřila spokojenost s tím, že instalace nových operačních světel proběhla rychle a nevyžádala si omezení provozu porodního sálu.

1907nemolito2

Foto: Naděžda Křečková

Výměna světel na porodních boxech si vyžádala investici ve výši 303 tisíc korun. Tyto prostředky vynaložila nemocnice z vlastních zdrojů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru