Díky včasné pomoci se podařilo zachránit lidský život: Žena zkolabovala na ulici
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Litoměřičtí policisté v uplynulých dnech na lince 158 přijali oznámení, že v Radovesicích na ulici měla zkolabovat žena středního věku. Policisté ihned vyjeli na místo. Žena byla na krajnici silnice, kam pravděpodobně přijela na kole, které leželo nedaleko.

Zde přítomní lidé, kteří nešťastnou událost nahlásili, již prováděly nepřímou masáž srdce. Policisté vystřídali oznamovatele, pokračovali v masáži srdce a použili také defibrilační přístroj. Masáž byla prováděna až do příjezdu lékařů.

"Zásah policistů byl rychlý a úspěšný a patří jim poděkování za profesionální přístup při záchraně lidského života. Rovněž tak patří poděkování oznamovatelům, kteří prvotní pomocí a včasným zavoláním na tísňovou linku, zajistili rychlý zákrok policistů a složek IZS," uvedla policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru