VIDEO: Práce na dokončení rekonstrukce povrchů v Krabčické ulici byly zahájeny
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V tomto týdnu byly zahájeny práce na dokončení rekonstrukce části povrchů v Krabčické ulici na Bezděkově. Úsek křižovatky s Hálkovou ulicí, včetně železničního přejezdu, je z bezpečnostních důvodů uzavřen.

Firma Strabag a.s. v tomto týdnu zahájila stavební práce v Krabčické ulici. Proběhnou především v její horní polovině, kde dojde k odstranění provizorního povrchu vozovky a dokončení kompletní rekonstrukce uličního prostoru.

Jedná se o navázání na loňský projekt, v rámci kterého se podařilo do jedné akce spojit rekonstrukci vodovodu, kanalizace a plynovodu, s následnou obnovou povrchů chodníků, vozovky a osvětlení. Práce se však oproti plánu zpozdily a město tak bylo dokončení své části, především finálních asfaltových povrchů, nuceno přesunout až na jaro.

„Dokončení prací jsme městu přislíbili na co nejdřívější termín. Proto začínáme již nyní, kdy to počasí dovolí. Pro místní to znamená kompletní uzavírku horní poloviny ulice, tudíž i komplikace s parkováním, a ti, kteří jsou zvyklí si zkracovat cestu Hochmanovou ulicí směrem na Krabčice, budou muset zvolit objízdnou trasu. Za komplikace se omlouváme a uděláme vše proto, aby se lidí stavba dotkla co nejméně," řekl stavbyvedoucí a roudnický radní Jan Ekrt.

Nejprve bude dokončen chodník v pravé části směrem k přejezdu a následně i v levé. Poté firma odtěží celý provizorní povrch komunikace a nahradí ho novým . Z důvodu bezpečnosti a pohybu strojů na stavbě bude úsek od křižovatky s ulicí Hálkova až po železniční přejezd pro silniční dopravu plně uzavřen. Předpokládaným termínem dokončení je konec letošního května.

Na rozhovor se stavbyvedoucím Ekrtem přímo z místa stavby se můžete podívat ve vysílání MIS níže.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru