Připravte se na uzavírky těchto ulic. Důvodem jsou rekonstrukce vodovodu a plynovodu
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Ulic Na Mostku, Březinova cesta, Svatojiřská se budou týkat uzavírky v průběhu následujících měsíců. Od 25. března do 15. května je úplně uzavřena ulice Na Mostku.

Od 16.května do 31.srpna pak dojde k úplnému uzavření ulice Březinova cesta (po etapách-cca od křižovatky s ulicí Pokratická ke křižovatce s ulicí Nezvalova). V mezidobí do 16. května zde budou probíhat přípravné práce – frézování vozovky apod., to však proběhne při částečném omezení opravy. Důvodem omezení je rekonstrukce vodovodu.

K úplné uzavírce dojde kvůli plánované rekonstrukci plynovodu v ulici Svatojiřské (od Václavského nám. k Rybářskému nám.) a to od 1.dubna do 28.června.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru