Ústecký kraj po roce znovu navštíví premiér Andrej Babiš. Chce řešit boj s chudobou a dávky na bydlení
Premiér Andrej Babiš při loňské návštěvě Ústeckého kraje: Foto: Krajský úřad Ústeckého kraje
Litoměřice

Ústecký kraj – Téměř po roce se do Ústeckého kraje vrací premiér Andrej Babiš. V úterý 9. dubna navštíví spolu s dalšími členy kabinetu město Most.

Celý program se uskuteční za účasti hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka, primátora města Most Jana Paparegy, primátora města Ústí nad Labem Petra Nedvědického, poslankyně za Ústecký kraj Hany Aulické Jírovcové a ředitele Palivového kombinátu Petra Lence.

Ve 13.30 by měl premiér Andrej Babiš dorazit na hrad Hněvín, kde dojde ve 14 hodin k zahájení společného jednání. Mezi hlavní témata jednání patří letos boj s chudobou, příprava legislativních změn k dávkám na bydlení a problematika jezer Most a Milada.

Po 16. hodině se premiér s doprovodem přesune z hradu Hněvín k prohlídce mosteckého jezera. Návštěvu města ukončí podle plánu v 17 hodin.

Andrej Babiš zavítal do našeho kraje naposledy v květnu loňského roku. Během své cesty se zaměřil především na téma sociálního bydlení a problémy se sociálně vyloučenými lokalitami. Zajímal se ale také o železniční dopravu, vysoké školství a zdravotnictví.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru