Velikonoce budou slunečné a teplé, naměříme až dvacítky!
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - V minulosti se už mnohokrát stalo, že počasí na Vánoce bylo teplejší a klidně i slunnější než na Velikonoce. V tomto roce toto pravidlo platit nebude, celé velikonoční svátky se ponesou ve znamení příjemného, byť na dešťovou vodu maximálně chudého jarního počasí s teplotami atakujícími dvacítku.

Úterý 16. dubna přijde s tím samým počasovým scénářem jako pondělí, takže po celý den obloha bez jediného mráčku. Nejvyšší odpolední teploty okolo 11 až 15 °C.

Ve středu 17. dubna lze čekat velkou oblačnost, akorát ne u nás, nýbrž ve východní Evropě (konkrétně v Polsku a na Slovensku) a především pak v jižním a západním Německu. My bychom nad sebou tak jako v uplynulých dnech neměli vidět vůbec nic a řeč je nyní samozřejmě o oblacích. Ačkoli v odpoledních hodinách by se jich teoreticky pár objevit mohlo, ale opravdu jen pár. Čili další slunný den. Nejvyšší odpolední teploty okolo 12 až 16 °C, ráno kolem 4 až 0 °C.

Ve čtvrtek 18. dubna opět tatáž počasová písnička – od půlnoci do půlnoci jasno, jen po obědě možná přechodně až skoro jasno. Nejvyšší odpolední teploty okolo 13 až 17 °C, ráno v minimu kolem 6 až 2 °C.

Co dál?

  • Velký pátek: Slunečno, přes den 15 až 19 °C, ráno 6 až 2 °C
  • Sobota: Slunečno, přes den 17 až 21 °C, ráno 7 až 3 °C
  • Velikonoční neděle: Slunečno, přes den 17 až 21 °C, ráno 7 až 3 °C
  • Velikonoční pondělí: Slunečno, přes den 16 až 20 °C, ráno 7 až 3 °C

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru