VIDEO: To je hráčů! Skvělá atmosféra, emoce, i hráčský zápal nabídlo finálové klání severočeských šipkařů v Proboštově
Finálové klání severočeských šipkařů v Proboštově. Foto: Olga Markuzziová
Litoměřice

Proboštov - V sobotu 18. května se uskutečnilo finálové klání šipkařů ze severních Čech. Hráči, kteří se s velkým zapálením strefují do terče, se sjeli do Proboštova u Teplic, aby završili šipkařskou sezónu 2018/2019 a utkali se o vítězství v Jackpot Cupu Unie šipkových organizací.

„Dneska jsme se sešli na velkém turnaji, je to finále Jackpotcupu 2018/2019. Během celého roku se ho zúčastnilo 1600 hráčů a ti se nominovali 26tisíckrát na různé turnaje. Dnes sem přijelo 280 mužů a 80 žen a bojují o celkové vítězství ročníku 2018/2019. Setkali se tu všichni hráči, to znamená od extraligy, republikové superligy až po divize Ústeckého a Libereckého kraje. Takže jsou tady hráči od začínajících, až po českou a řekl bych i evropskou špičku,“ uvedl Jiří Minařík, předseda svazu Severočeského oblastního šipkového svazu.

Podívejte se na video z tohoto finálového klání

https://www.youtube.com/watch?v=tGb2gZ_HKAU

Fotogalerie

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru