V litoměřické nemocnici bude v některých dnech uzavřena dětská pohotovost. Zajištěna bude v Roudnici
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Litoměřicko - Nemocnice Litoměřice, a.s. připomíná, že v některých dnech letošního roku nebude dětská lékařská pohotovostní služba (LPS) v okrese Litoměřice zajištěna v centrální ordinaci dětské pohotovosti sídlící v Nemocnici Litoměřice, a.s., ale přímo v ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost MUDr. Martiny Procházkové v Havlíčkově ulici č.p. 171 v Roudnici nad Labem.

Tato situace v nejbližší době opět nastane 24. května (pátek), dále pak 25. června. V těchto dnech bude centrální ordinace dětské pohotovosti v Nemocnici Litoměřice, a.s. uzavřena. Důvodem je skutečnost, že někteří lékaři nechtějí svoji povinnost výkonu LPS plnit v centrální pohotovostní ordinaci v litoměřické nemocnici a preferují výkon této služby ve své ordinaci.

O termínech ve druhém pololetí roku 2019, kdy bude dětská LPS opět zajištěna v ordinaci MUDr. Procházkové v Roudnici nad Labem, bude nemocnice včas informovat na svých webových stránkách. LPS je bez ohledu na místo výkonu zajišťována ve všední dny v době od 17 do 20 hodin a o víkendy a svátky v době od 10 do 19 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru