Řidiči, pozor! Oprava plynovodu kompletně uzavře Riegrovu ulici
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Nadcházející víkend 25. - 26. května přinese kompletní dopravní uzavírku Riegrovy ulice. Důvodem je oprava plynovodu v havarijním stavu. Doporučená objízdná trasa povede Kratochvílovou ulicí na obchvat. Opatření se dotkne i autobusové dopravy.

Odbor dopravy upozorňuje řidiče na plánovanou kompletní uzavírku Riegrovy ulice, která již tento víkend 25. - 26. května zásadně omezí dopravu v centru Roudnice nad Labem. V těchto dnech bude probíhat rozsáhlá oprava plynovodu, který je již v havarijním stavu.

„S plynaři jsme se již delší dobu snažili vyjednat takovou variantu opravy, která by vyhovovala všem zúčastněným stranám. Průjezdnost ulice, byť částečnou, bohužel nebylo možné zajistit, avšak oproti jejich původním záměrům se alespoň podařilo nalézt kompromis v podobě tohoto víkendového termínu. Výkopové práce se tak sice na roudnické dopravě negativně projeví, neměly by ji však paralyzovat tak, jako v průběhu pracovního týdne,“ řekl místostarosta Jiří Řezníček.

Doporučená objízdná trasa povede Kratochvílovou ulicí na obchvat a přes Bezděkov zpět. Autobusy linkové dopravy budou vedeny Kratochvílovou ulicí na Čihadla a kolem podniku Meva na náměstí. Po dobu uzavírky také nebude obsluhována autobusová zastávka Purkyňovo náměstí (Interna) směrem do centra.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru