OBRAZEM: Takto vypadá nová ambulance v nemocnici. Už do ní chodí první pacienti
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Traumatologickou ambulanci, indikační poradnu a angiochirurgickou poradnu najdou pacienti od prvního červnového dne v nových prostorách v pavilonu H. Výše zmíněné ambulance se sem přestěhovaly z místnosti vedle centrálního příjmu.

Nová ambulance, včetně prostorné čekárny, vznikla z prostor, které dříve sloužily jako sklad a provozní místnosti radiologického pracoviště. Prostorná ambulance vznikla ze dvou místností vybouráním příčky. V místnosti byly upraveny stěny a podlahy, vybudovány byly také dvě převlékací kabinky pro pacienty přístupné z čekárny. Prostor byl rovněž vymalován, byly osazeny nové dveře, instalováno úsporné LED osvětlení a na zem položena podlahová krytina. Zcela nové jsou i parapety. Místnost byla vybavena nábytkem vyrobeným na zakázku.

0506ambulance2

V prostoru čekárny byla po vybourání původního povrchu nově vybudována podlaha včetně položení podlahové krytiny. Dále byly upraveny stěny, osazeny nové parapety a místnost, která je po probourání části stěny volně přístupná z tzv. rentgenové chodby, byla vybavena novými pohodlnými židlemi. Pro lepší komfort pacientů zdobí stěny čekárny fototapeta a prostor je vybaven televizí a odkládacími stěnami a policemi na tiskoviny.

0506ambulance3

Nemocnice při budování nové ambulance a čekárny opět spolupracovala s architektkou Naďou Richterovou, která obojí navrhla zcela v souladu se současným pojetím a barevným laděním centrálních chodeb nemocnice.

0506ambulance4

Z hlediska dlouhodobé vize nemocnice je přesun ambulancí z oblasti centrálního příjmu do jiných částí nemocnice dalším krokem k naplnění záměru vybudovat v pavilonu C pracoviště urgentního příjmu. Jde o pracoviště multioborové spolupráce řešící akutní stavy a poskytující komplexní pohled na pacienta. Pobyt pacienta na urgentním příjmu nepřesahuje dobu 24 hodin, poté je směřován na další pracoviště nemocnice nebo propuštěn do domácího ošetřování.

0506ambulance5

5x foto zdroj: www.litomerice.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru