Střelecký ostrov bude opět hostit Den záchranářů. Počítejte s dopravním omezením
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - V sobotu 15. června bude opět po roce Střelecký ostrov v Litoměřicích patřit již 11. ročníku akce Den záchranářů Ústeckého kraje.

Od 10 do 17 hodin se můžete na jednom místě a na vlastní oči podívat, jak vypadá opravdový zásah všech složek krajského integrovaného záchranného systému (IZS), také se dozvědět něco o pravidlech bezpečnosti na komunikacích, jak se má správně poskytovat první pomoc, nebo si prohlédnout vozidla a techniku, se kterou záchranáři pracují každý den. Zaručeně nejlákavějším bodem programu budou ukázky připravené členy IZS, včetně té nejzajímavější – zásahu na řece za pomoci vrtulníku.

Pořadateli akce jsou Ústecký kraj ve spolupráci s městem Litoměřice. Letošní ročník akce bude zahrnut do oslav 800 let od založení města Litoměřice. Generálním partnerem akce je společnost NET4GAS. Vstup na akci je zdarma. Srdečně zváni jsou jednotlivci i celé rodiny. Podrobný program je zveřejněn na webových stránkách Ústeckého kraje.

S touto akcí se pojí i dopravní omezení. Úplnou uzavírku čekejte 15. června v ulici Labská. Střelecký ostrov bude zcela uzavřen od 14. června (20 hodin) do 16. června (10 hodin).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru