Audiologická ambulance bude brzy mít novou kabinu pro vyšetření sluchu
Foto: Naděžda Křečková
Litoměřice

Litoměřice - Celých dvacet let sloužila pacientům audiologické ambulance litoměřické nemocnice kabina pro vyšetření sluchu. Nyní bude demontována a v rámci druhé etapy rekonstrukce audiologické ambulance bude nahrazena zcela novou audiokabinou v hodnotě přes 200 tisíc korun.

Druhá etapa prostor audiologické ambulance bude probíhat v době od 12. do 18. června. „V této době nebude možné provádět vyšetření sluchu,“ upozornila vrchní sestra odborných ambulancí a doplnila, že audiologická vyšetření bude možné si objednat v ORL ambulanci v Terezínské ulici v Lovosicích na telefonním čísle 416 731 447.

1306audio1

Foto: Naděžda Křečková

První etapa rekonstrukce audiologické ambulance probíhala v létě loňského roku. Zahrnovala stavební úpravy prostor včetně jejich prosvětlení a vybudování bezbariérového přístupu. Ve druhé etapě proběhne výmalba stěn, položení podlahové krytiny a osazení nové vyšetřovací kabiny. V blízké budoucnosti je pro toto pracoviště v plánu rovněž nákup nového audiometru a tympanometru v hodnotě zhruba 430 tisíc korun. Pro toto přístrojové vybavení byly nedávno upřesněny specifikace parametrů a brzy budou vyhodnoceny zaslané nabídky na dodání.

O znovuotevření ambulance po druhé etapě rekonstrukce bude nemocnice pacienty informovat na svých internetových stránkách a facebookovém profilu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru