V Litoměřicích dojde k drobné úpravě provozní doby městského úřadu
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Litoměřice - S účinností od 1. července dojde ke změně základní otevírací doby městského úřadu. Úřední hodiny zůstanou beze změn. I nadále si občané mohou vyřizovat své záležitosti vždy v pondělí (8.00 – 17.00 hodin) a ve středu (8.00 – 17.00 hod.).

„Provozní doba úřadu bude o 30 minut prodloužena v úterý a ve čtvrtek do 15.00 hod. (oproti stávajícím 14.30 hod.). Naproti tomu ji zkrátíme v pátek do 13.30 hod. (oproti stávajícím 14.30 hod.),“ vysvětlil tajemník úřadu Milan Čigáš.

Na odboru dopravy v Topolčianské ulici dojde k přesunu otevírací doby z pátku na čtvrtek, čímž dojde ke sladění otevírací doby s agendou cestovních dokladů a občanských průkazů na Mírovém náměstí. Tímto jsou zohledněny podněty ze strany občanů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru