OBRAZEM: Tahle nádhera nám o víkendu v kraji létala nad hlavami
Memorial Air Show v Roudnici nad Labem. Pozemní ukázka strojů. Foto: e-deniky.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Tento víkend v Roudnici nad Labem patřil letectví. Letošní program tradiční Memorial Air Show nabídl na tři desítky leteckých vystoupení.

Na letišti poblíž dálnice D8 na Litoměřicku se odehrál již 15. jubilejní ročník Memorial Air Show - jedné z největších letecko - společenských akcí svého druhu s téměř 30 letou historií.

V rámci tohoto svátku nejen českého historického letectví se návštěvníkům představily klasické druhoválečné letouny jako Spitfire, Mustang nebo Lisunov. Nechyběla ani nejmodernější technika české armády a především oblíbená akrobatická vystoupení či seskoky parašutistů.

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte fotky ze zajímavých akcí, povedlo se vám zachytit nějakou kuriozitu? Chcete se poděli o aktuální informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru