V pátek se slavnostně otevře nově zrekonstruované hřiště v Horově parku
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Roudnice již v tento pátek 28. června v 11 hodin slavnostně zahájí provoz nově zrekonstruovaného dětského hřiště v parku Josefa Hory. Přijďte si mezi prvními vyzkoušet herní prvky, které v Roudnici jinde nenajdete!

Park Josefa Hory je, vzhledem ke své lokalitě, rozloze a kvalitě i sta­bilitě vegetačních prvků, jedním z nejvýznamnějších rekreačních míst v Roudnici nad Labem. Cílem téměř tříměsíční investiční akce přitom bylo posílení rekreačního potenciálu tohoto parku tak, aby byl vy­užíván zejména místními rodinami s dětmi. Stavba je přitom maximálně ekologická a ohleduplná k okolí.

2506hriste1

Zdroj: www.roudnicenl.cz

„Průběh stavby nám zkomplikovaly nutné vícepráce s odstraněním části základů kašny, odhalené v rámci výkopových prací. Firmě se však rekonstrukci daří v avizovaném prodlouženém termínu dokončit. Proto zvu všechny rodiče s dětmi, aby s námi před posledním červnovým víkendem, po převzetí hřiště, přišli zahájit jeho provoz,“ řekl místostarosta Jiří Řezníček.

2506hriste3

Zdroj: www.roudnicenl.cz

Hřiště nabídne známé, ale v Roudnici i zcela nové atrakce. K již několik týdnů zpřístupněné lanové pyramidě se tak přidá část s dráhou, skluzavkou, houpačkami, ale například i houpací sítí, zemními trampolínami, či několika druhy balančních prvků. Zároveň byl před otevřením doplněn nejen potřebný inventář, ale také nové informační tabulky.

2506hriste4

Zdroj: www.roudnicenl.cz

„I přes platnou vyhlášku zakazující volný pohyb psů na veřejných prostranstvích, včetně Horova parku, je stále mnoho těch, kteří své miláčky pouští z vodítka. Původní dětské hřiště, na rozdíl od nového a daleko většího, bylo oploceno. Proto jsme cítili potřebu připomenout, že park by měl být především bezpečným místem pro rodiny s dětmi a až poté pro jejich mazlíčky,“ vysvětlil místostarosta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru