Vzorní cyklisté dostali odměny za správnou výbavu
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Vzorní cyklisté byli opět odměněni. Děti, dospělí i celé rodiny jedoucí na kole po cyklostezce podél Labe obdrželi dnes dárky od preventistů z městské policie a Policie ČR a od zástupců Zdravého města Litoměřice za správnou cyklistickou výbavu. I letos během letních měsíců probíhá v Litoměřicích kampaň „Bez přilby už nevyjedu“.

„Cílem je snížení nehodovosti cyklistů a následků jejich dopravních nehod zapříčiněných nesprávným použitím bezpečnostních prvků. Upozorňujeme také cyklisty na nebezpečí vážných úrazů hlavy při pádu z jízdního kola,“ poukázala na význam akce Irena Vodičková, koordinátorka Zdravého města Litoměřice a místní Agendy 21, jež akci pořádá ve spolupráci s městskou policií a Policií ČR v rámci kampaně „Národní dny bez úrazu“. Partnerem akce je opět firma Cyklo & Hobby s.r.o.

„Přestože tu povinnost nemám, helmu nosím proto, abych šla příkladem dětem,“ sdělila Miroslava Czetmayer Ehrlichová, která byla stejně jako ostatní zodpovědní cyklisté odměněna drobnými cyklopotřebami jako například svítilnami, reflexními prvky, lahvemi, zvonky a dalšími. Cyklisté obdrželi i informace týkající se povinné cyklistické výbavy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru