V Sadové ulici byla dokončena oprava komunikace, podél domů je nový chodník
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosice - V Sadové ulici na Holoubkově vzniklo zhruba 300 m2 chodníků a asi 800 m2 komunikace k rodinným domům. Původně zde byla prašná polní cesta. V pravé části komunikace byl podél rodinných domů vybudován nový chodník v šířce 1,5m a délce cca 200m.

Jeho konstrukce je klasická a povrch tvoří běžná betonová zámková dlažba olemovaná uličními obrubníky. Místní komunikace začíná 5m asfaltovým pásem na který se dále napojuje zhutněný asfaltový recyklát. Součástí rekonstrukce bylo také vybudování šesti nových stožárů veřejného osvětlení. Pro odvodnění komunikace byly instalovány čtyři uliční vpusti s napojením do vsaku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru