Ulice Na Urbance je dočasně jednosměrná, rekonstrukce rozšíří možnosti parkování
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Rekonstrukce Michálkovy ulice dočasně omezila průjezdnost a možnosti parkování v lokalitě. Od středy 21. srpna proto bude dočasně zaveden jednosměrný provoz v ulici Na Urbance, který umožní parkování na chodnících po obou stranách komunikace.

Rekonstrukce Michálkovy ulice přinesla očekávané dopravní změny a s nimi i omezení míst pro parkování před přilehlými bytovými domy. Město Roudnice nad Labem se rozhodlo vyjít místním obyvatelům vstříc a rozšířit možnosti parkování v lokalitě o stání na chodníku v ulici Na Urbance. Vzhledem k nedostatečné šířce vozovky v ní však nemůže být zachován obousměrný provoz. Ve středu 21. srpna tak Roudnické městské služby umístí přenosné dopravní značení, povolující průjezd pouze ze směru od Hakenovy k Řipské ulici.

2108roudnice2

Zdroj: www.roudnicenl.cz

Platnost této změny je plánována po celou dobu rekonstrukce Michálkovy ulice, která má být firmou Strabag a.s. dokončena nejpozději do 30. září 2019. Práce v současné době probíhají dle plánu a nový povrch vozovky by tak mohl být hotový již, ve firmou avizovaném, prvním zářijovém týdnu.

Město děkuje řidičům za obezřetnost a upozorňuje, že městskou policií i nadále nebude tolerováno stání mimo povolená místa k parkování, zejména na zatravněných plochách.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru