Na Litoměřicku řádí kapsáři! Policisté vyšetřují hned tři víkendové krádeže
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Litoměřicko - V pátek policisté přijali oznámení z centra Litoměřic, kde o své osobní věci přišla jedna z návštěvnic restaurace. Neznámý lapka jí v nestřeženém okamžiku odcizil z kabelky zavěšené přes židli, na které seděla, peněženku s finanční hotovostí a osobními doklady. Škoda je vyčíslena na více než 4 tisíce korun.

V sobotu pak přišlo oznámení z obce Úštěk. V nočních hodinách byl v jedné z místních restaurací okraden mladý muž. Zloděj mu v nestřeženém okamžiku odcizil z příruční tašky peněženku s doklady a finanční hotovostí. Způsobená škoda je předmětem dalšího šetření.

"Nedělní oznámení přišlo opět z Litoměřic. Okradena zde byla nakupující v jednom z litoměřických marketů. Během nákupu si odložila tašku do nákupního vozíku a nevěnovala jí dostatečnou pozornost. Neopatrnosti poškozené využil neznámý pachatel, který v nestřeženém okamžiku odcizil tašku s peněženkou s finanční hotovostí a doklady, mobilním telefonem a dalšími osobními věcmi. Škoda je vyčíslena na téměř 8 tisíc korun. Po pachatelích a odcizených věcech policisté pátrají," dodává policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru