Za volantem seděl bez papírů, jízdu si navíc okořenil pervitinem a marihuanou
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Litoměřice - Vrchní inspektor lovosického obvodního oddělení sdělil podezření pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky a trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání jedenatřicetiletému muži z Litoměřic. Podezřelý byl hlídkou dopravních policistů zastaven a kontrolován v obci Velemín při řízení motorového vozidla.

"Kontrola odhalila skutečnost, že podezřelý řídil vozidlo i přesto, že má vyslovený platný zákaz řízení všech motorových vozidel a nejen to! Za volant vozidla usedl posilněn pervitinem a marihuanou. Svým jednáním ve stavu vylučujícím způsobilost, který si přivodil vlivem návykové látky, mohl ohrozit život nebo zdraví lidí nebo způsobit značnou škodu na majetku. Za výše uvedené jednání hrozí podezřelému v případě soudem uznané viny až dvouletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru