OBRAZEM: Ústecký kraj předal dary za více než šest a půl milionu dobrovolným hasičům
Dobrovolní hasiči z 28 obcí a měst mají tak nové modernější vybavení. 5x foto: Krajský úřad Ústeckého kraje
Litoměřice

Ústecký kraj - Na atletickém stadionu v Chomutově dobrovolní hasiči převzali z rukou 1. náměstka hejtmana Martina Kliky novou techniku v celkové hodnotě 6 565 278 korun.

Dobrovolní hasiči z 28 obcí a měst mají tak nové modernější vybavení. Rozdány byly motorové stříkačky Tohatsu VE 1500, dýchacích přístroje, zásahové obleky i nové hadice. „Je důležité, aby i dobrovolní hasiči byli vybaveni novou moderní technikou. Pro Ústecký kraj je vybavovaní nejen složek IZS jednou z priorit,“ řekl 1. náměstek hejtmana Martin Klika, který dary předával.

Ústecký kraj a krajský úřad hrají významnou roli v bezpečnostním systému České republiky – jsou důležitými spolupracovníky mezi obcemi a vrcholnými orgány státu. Prioritou kraje v oblasti krizového řízení je především udržitelné bezpečí a připravenost na řešení mimořádných událostí a krizových situací. Jednotky sboru dobrovolných hasičů obcí jsou nepostradatelných článkem při ochraně života, zdraví a majetku občanů kraje.

foto

2809hasici1

2809hasici2

2809hasici3

2809hasici5

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru