VIDEO: Takto se řádí v obřím dětském světě v Olympii, když je plno! Na co se tam musíte připravit?
Cirkus Park v Olympii Teplice. Foto: Oldřich Hájek
Litoměřice

Teplice – Dětský zábavní svět v nákupním centru Olympia Teplice má po sobotě za sebou pořádný křest. I když je otevřeno již pár dní, v sobotu se konalo oficiální zahájení provozu i s doprovodnými akcemi. A bylo zcela plno.

Cirkus Park, jak se dětský svět jmenuje, je jeden z největších podobných zábavních parků pod střechou v Česku. Rozloha celého prostoru je 3 000 m2, z toho celá polovina je hrací zónou.

Ta se skládá z různých skákadel, prolézaček, klouzaček, tobogánů, labyrintů. Je tu i část určená pro děti do 3 let. Mládežníci si zase přijdou na své při virtuální hře HADO, kterou si nikde v celé střední Evropě nezahrajete.

Součástí dětského světa je také restaurace s plnohodnotnou kuchyní, tady nečekejte žádné rozmražené polotovary.

Dětský svět neposkytuje službu hlídání dětí. Jedná se o rodinnou zábavu, rodiče se zde mohou bavit se svými dětmi nebo je nechat řádit a jen na ně dohlížet z pohodlí restaurace.

https://www.youtube.com/watch?v=n-UjKyeuevA

Připravte se, že během víkendového odpoledne, kdy je vstupné pro děti proti jiným dnům mírně dražší (180 korun), zde čtyřčlenná rodina nechá klidně tisícovku a více. Dospěláci sice ušetří za vstup (50 korun na čipových hodinkách), ale i s něčím dobrým k snědku se útrata může přiblížit této výši. A připravte si hrst desetikorun a dvacetikorun. Dětská elektrická vozítka polykají dvacky vcelku slušným tempem, vláček rovněž potřebuje ke svému pohonu další kováky. Zvláštní vstupné je třeba si dále připravit třeba na zajímavé 5D kino. Skákací atrakce, klouzačky, prolézací věže jsou v ceně vstupného.

Při prostoru zcela zaplněném návštěvníky je v hale opravdu živo. Vzhledem k velkorysé ploše a při troše pozornosti se zde i tak dá velmi dobře zabavit a děti si hodiny strávené v Cirkus Parku opravdu užijí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru