Proběhlo další jednání o budoucnosti litoměřické nemocnice. Nyní se bude připravovat memorandum
Ilustrační foto: nemocnice-lt.cz
Litoměřice

Litoměřice - U hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka se ve středu 9. října sešli litoměřický starosta Ladislav Chlupáč a místostarosta Karel Krejza a další představitelé kraje, Krajské zdravotní, a.s. a Nemocnice Litoměřice, a.s., aby zde jednali o dalším provozu nemocnice v Litoměřicích.

Zástupci Ústeckého kraje a města Litoměřice se spolu se všemi přítomnými shodli při vysoce konstruktivním jednání na tom, že všechny strany mají zájem na zajištění zdravotní péče v litoměřické nemocnici prostřednictvím Ústeckého kraje, resp. Krajské zdravotní, a.s.

„Nyní se bude připravovat společné memorandum, ze kterého vyplynou další realizační kroky tak, aby zastupitelstva kraje i města mohla v co nejkratší době kvalifikovaně rozhodnout,“ uvedl hejtman Bubeníček.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru