Rekonstrukce uzavřela Švagrovského ulici. Potrvá až do poloviny prosince
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V pondělí 21. října byla zahájena finální část rekonstrukce povrchů Švagrovského ulice. Opravy vozovky a chodníků si vyžádají její uzavření až do poloviny prosince. Jejich opravy, které měly být původně zahájeny již před měsícem, musely počkat na výsledek nového výběrového řízení.

„Někteří uchazeči o veřejnou zakázku bohužel nesplnili podmínky původního výběrového řízení a s dalšími nedošlo k finální dohodě na realizaci. Byli jsme tak bohužel nuceni vyčkat na výsledek druhého kola a naštěstí se nám podařilo domluvit s vítěznou firmou tak, že dochází pouze k avizované měsíční prodlevě. Rekonstrukce by měla být dokončena ještě před Vánoci, jak jsme slíbili,“ řekl místostarosta Jiří Řezníček.

2110svagrovskeho2

Zdroj: www.roudnicenl.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru