Školní družina bude mít novou fasádu, hotovo by mělo být v lednu
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - Již za pár měsíců bude mít školní družina v Sadech Pionýrů novou fasádu. Ve druhé polovině září město předalo staveniště zhotoviteli. Opravy navazují na výměnu oken v minulém roce.

Budova školní družiny při 1.ZŠ Lovosice v současné době prochází rekonstrukcí. Současný stav fasády již nebyl vyhovující, neodpovídal technickým ani estetickým nárokům. V minulém roce došlo k výměně oken. Během těchto prací se ukázalo, že jsou dožilé klempířské prvky - parapety. Také již došlo k degradaci vrchní vrstvy omítek hlavně „věkem“.

Nyní byla tedy zahájena kompletní oprava fasády. Budou opraveny všechny narušené plochy, natažena sanační omítka a po sjednocení podkladu se provede v celé ploše barevný vrchní nátěr. Kompletně se vymění parapety a spodní části svodů. Ostatní klempířské prvky budou očištěny a v případě potřeby opraveny. Počítá se také s výměnou stávajících betonových dlaždic na podlahách teras za nový kamenný koberec. Součástí opravy fasády objektu je i oprava dřevěného podbití střechy. Nakonec se provedou nové nátěry kovového zábradlí terasy a balkonu.

Výběrové řízení na zhotovitele stavby vyhrála společnost Gerhard Horejsek a spol., s.r.o. z Litoměřic. Ukončení prací je naplánováno do 14 týdnů po předání staveniště, tedy koncem ledna.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru