Vandal se vyřádil na zaparkovaném autě. Majiteli způsobil škodu za šestnáct tisíc
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Počátkem měsíce září tohoto roku přijali litoměřičtí policisté oznámení o poškození osobního vozidla zaparkovaného v ulici Pokratická. Vozidlo mělo poničená okna, na několika místech také karoserii a škoda byla odhadnuta na více než 16 tisíc korun.

"Na základě operativního šetření se podařilo vypátrat 42letého muže z Litoměřic, který má výše uvedené vozidlo na svědomí. Motiv svého jednání neuvedl. Záznam o sdělení podezření pro trestný čin poškození cizí věci si převzal v těchto dnech. V případě soudem uznané vinny mu hrozí až roční vězení," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru