Roudnice v letošním roce rozdělí na kulturu, sport i sociální služby přes pět milionů
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V pátek 17. ledna byl zahájen příjem žádostí o finanční prostředky nejen z dotačních titulů odboru školství kultury a sportu, ale i sociálního odboru. Město letos na podporu aktivit, souvisejících s kulturou, sportem, volným časem, mezinárodní spoluprací nebo cestovním ruchem, opět rozdělí více než pět milionů korun. Na podporu sociálních služeb vyčlenilo přes tři miliony.

Dotační tituly v oblasti kultury, sportu a dalších aktivit, na které Město Roudnice nad Labem v roce 2020 rozdělí více než pět milionů korun, se v letošním roce týkají podpory těchto činností:

  • celoroční sportovní a volnočasové činnosti
  • jednorázové sportovní akce
  • jednorázové volnočasové aktivity
  • kulturní aktivity
  • počiny kulturně historického charakteru významné z regionálního i celostátního hlediska
  • mezinárodní aktivity a cestovní ruch
  • přípravy projektové dokumentace

Kompletní informace o dotačním programu, včetně všech dů­ležitých dokumentů a jejich vzorů, naleznete v příslušné sekci městských webových stránek. Žádosti o dotace lze podávat až do 10. 2. 2020.

„Na všechny dotační tituly je z rozpočtu města Roudnice nad Labem vyčleněno celkem 5 020 000,- Kč. Výše žádané podpory nemusí být uspokojena a může být v závislosti na vyčleněných finančních prostředcích a na hodnocení projektu snížena nebo zcela zamít­nuta,“ sdělila za odbor školství, kultury a sportu jeho vedoucí Bc. Anežka Vyšinská.

Dotaci lze použít pouze pro účel uvedený v uzavřené smlouvě. V případě obdržení dotace na celoroční činnost je její příjemce po­vinen předložit finanční vypořádání do konce ledna následujícího roku. U jednorázových akcí je pak příjemce dotace povinen vypořádání dotace předložit již do tří měsíců od jejich ukončení.

„Žádáme proto případné zájemce o dotace, aby zveřejněným dokumentům a sa­motnému zpracování předkládaných projektů věnovali zvýšenou pozornost a předešli tak případným problémům nejen s žádostí, ale i s následným vyúčtováním přidělených dotačních prostředků,“ dodává Vyšinská.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru