Starostové podřipských obcí se sešli v Roudnici. Řešilo se čipování psů i jedlé oleje a tuky
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V pondělí proběhlo další z pravidelných setkání starostů ORP Roudnice nad Labem. Zástupci podřipských obcí se sešli v sálu školicího střediska hotelu Koruna, aby se seznámili s novinkami v legislativě a děním v regionu.

Na programu setkání byly změny v legislativě střetu zájmů, auditů a krizového řízení. Odbor životního prostředí prezentoval povodňový plán, informoval o povinnostech souvisejích s čipováním psů a o zavedení sběrných nádob pro třídění jedlých olejů a tuků. Odbor sociálních věcí pohovořil o projektu plánování sociálních služeb, na kterou navázala prezentace činnosti organizace NADĚJE. Místostarosta Vlastimil Čtverák také zodpověděl dotazy týkající se pohřebnictví.

Ředitel Říp o.p.s. pohovořil o nabídce Informačního a dopravního centra Podřipska, novém rozšíření online prodeje vstupenek a webovém kulturním portálu. Nechyběly ani informace o činnosti MAS Podřipsko, z.s. Vedoucí odboru školství kultury a sportu se věnovala Městské knihovně Ervína Špindlera, aktuálně vyhlášeným dotacím a tradičnímu tématu plnění povinné školní a předškolní docházky. Setkání uzavřela společná diskuse.

„Dnešní setkání splnilo svůj účel. Osobní kontakt se starosty spádových obcí je pro nás i zaměstnance roudnického úřadu velmi důležitý. Projednali jsme s nimi všechna aktuální témata a věřím, že si z něj odnesli mnoho užitečných informací,“ zhodnotil roudnický starosta František Padělek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru