Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Až do konce ledna můžete stále nominovat svého favorita do letošního ročníku soutěžní ankety "Podnikatel roku". Cílem akce je především podpora místních živnostníků a nových i stávajících firem, poskytujících občanům města kvalitní produkty a služby.

Soutěžní kategorie - nejlepší živnostník, obchod, restaurace a služby se nemění a nominovaní budou opět rozřazeni do skupin pořadatelem ankety. Samotné hlasování bude zahájeno v únoru 2020 tak, abyste měli možnost a dostatek času podnikatele nejen nominovat, ale především ocenit jejich práci opravdu za období celého uplynulého roku. Hlasování proběhne elektronicky na stránkách ankety. Město Roudnice nad Labem vítězům jednotlivých kategorií udělí certifikát, který budou moci využívat po dobu následujícího roku ke své propagaci a tzv. absolutní vítěz, tedy ten, který v anketě nasbírá nejvíc hlasů, získá současně titul Podnikatel roku 2019.

Pozor, své nominace můžete vyplňovat už jen několik dní na webové stránce www.roudnicenl.cz/podnikatel. Hlasování bude spuštěno v prvním únorovém týdnu. Nezapomeňte proto přihlásit ty, pro které chcete v soutěži podpořit!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru