OBRAZEM: Zimní bouře dala hasičům zabrat. V Litoměřicích se utrhla střecha a padaly stromy
Foto: HZS Ústeckého kraje
Litoměřice

Litoměřicko - Šestnáct profesionálních a deset dobrovolných hasičských jednotek likvidovalo následky úterní odpolední bouře v Ústeckém kraji. Nejvíce zásahů bylo na Žatecku a Litoměřicku. V obci Bezděkov na Žatecku došlo k nebezpečnému náklonu deseti sloupů chmelnice, které musely být s pomocí technických služeb sneseny na zem.

V Litoměřicích byl proveden zásah na odstranění utržené plechové střechy z panelového domu. V objektu bývalých kasáren v Kamýcké ulici v Litoměřicích spadl vzrostlý smrk a komplikoval dopravu.

2901boure1

Foto: HZS Ústeckého kraje

"Při tomto zásahu byly odstraněny i polámané větve ze čtyř vzrostlých topolů a zajištěn jeden spadlý telegrafní sloup. Jinak se jednalo o lehčí zásahy na polámané větve a stromy spadlé na komunikace. Jednotky celkem vyjely k 24 zásahům," dodává mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

2901boure3

Foto: HZS Ústeckého kraje

2901boure4

Foto: HZS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru