Nerudovu a Nezvalovu ulici čeká rekonstrukce. Začne už v pondělí
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Rekonstrukce kanalizace a vodovodu v ulicích Nerudova a Nezvalova začne již v pondělí 2. března. Probíhat bude po etapách, hotovo by mělo být v srpnu. V souvislosti s chystanými stavebními pracemi je třeba počítat s dopravní uzavírkou.

Po určitou dobu bude například provizorně přesunuta autobusová zastávka o blok výše do ulice Kozinova, kudy povede také objízdná trasa.

Rozsah prací bude velký. V případě kanalizace půjde o rekonstrukci staré betonové stoky z roku 1906. Nahrazeno bude kameninovým potrubím. Součástí stavby je vybudování 14 revizních kanalizačních šachet a přepojení 46 přípojek. U vodovodu půjde o rekonstrukci litinového potrubí z roku 1935. Projekt počítá i s přepojením 22 vodovodních přípojek. Investorem stavby kanalizace a vodovodu je Severočeská vodárenská společnost. Zároveň s tím město chystá rekonstrukci chodníků a je připraveno se spolupodílet na obnově komunikace.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru