Dopravce Arriva je připraven reagovat na výskyt nákazy, v případě potřeby chystá opatření
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Autobusový dopravce Arriva ujistil zákazníky, že v případě zvýšeného výskytu nákazy koronavirem je připraven reagovat, zavést opatření k zajištění bezpečnosti cestujících i zaměstnanců a přitom zachovat dopravní obslužnost.

"Arriva nepřetržitě monitoruje a vyhodnocuje aktuální situaci. Naše společnost bude za všech okolností dodržovat nařízení a ustanovení příslušných orgánů, bude s nimi náležitě spolupracovat a všem zúčasněným stranám, včetně zaměstnanců a cestujících, bude pravidelně poskytovat potřebné důležité informace. Ujišťuji, že Arriva v případě dalšího nepříznivého vývoje vyvine veškeré možné přiměřené úsilí k zajištění maximálních bezpečnostních podmínek pro své zaměstnance a zákazníky," informoval Město Roudnice nad Labem Mgr. Petr Čihák, jednatel společnosti Arriva, místního poskytovatele autobusové dopravy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru