Potravinové banky začnou od stravovacích zařízení přijímat nevyužité zásoby
Ilustrační snímek. Zdroj foto: e-deníky.cz
Litoměřice

Ústecký kraj, ČR  – Potravinové banky ve všech regionech začnou od pondělí 16. března odebírat od stravovacích zařízení nevyužité zásoby. Zejména od jídelen, menz, velkých restaurací. V tiskovém prohlášení informaci zveřejnila Česká federace potravinových bank.

„Minimální množství k odvozu je 20 kg. Darování je nutné předem telefonicky dohodnout, s ohledem na momentální lidské kapacity. Přijmout lze ovoce, zeleninu nebo chlazené, mražené nebo trvanlivé potraviny, které zatím nebyly rozbaleny,“ píše se v prohlášení.

Telefonní kontakt na pobočku Potravinové banky v Ústeckém kraji je 778 474 669, adresa skladu: Na Vinici 1, 412 01 Litoměřice.


 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru