Koronavirus má v Česku už 13 obětí. Zemřelo více lidí, než se zatím vyléčilo
Nemocnice na Bulovce na základě aktuální epidemiologické učinila nutné kroky v transformaci nemocnice a pro pacienty s COVID-19 bude mít v průběhu víkendu připraveno dalších 130 standardních lůžek - 70 v lázních Toušeň a 60 uvolněných lůžek v rámci pavilonu 9 v areálu nemocnice. Foto: Nemocnice na Bulovce
Litoměřice

ČR – Další čtyři lidé v České republice podlehli nákaze novým koronavirem. Dohromady je v Česku 13 úmrtí pacientů s nemocí Covid-19. Vyléčeno je oficiálně zatím jen 11 osob.

Celkový počet osob s prokázaným onemocněním Covid-19 dosáhl k nedělní osmé hodině ranní 2 669. Provedeno bylo již přes čtyřicet tisíc laboratorních testů.

V sobotu přibylo proti pátku méně prokázaných onemocnění. Hygienici potvrdili 262 nových případů proti pátečním 373.

V Ústeckém kraji je 102 zjištěných nakažených.

Na celém světe je potvrzeno již šest set tisíc onemocnění novým koronavirem. Sedmadvacet tisíc lidí nákaze podlehlo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru