Poctivá česká vína z vinic Českého středohoří z vinařství Chrámce nyní pro vás jen za 50 Kč
Ilustrační foto
Litoměřice

Chrámce - České vinařství Chrámce je čtvrtým nejstarším vinařstvím v Čechách. Lidé si víno z produkce tohoto vinařství velmi oblíbili. Tato vína získávají i ocenění na různých prestižních vinařských soutěžích.

Jsou to skvělá vína, která máte možnost právě teď v době světové pandemie onemocnění Covid-19 zakoupit velmi výhodně.

„Pro snazší překonání ekonomické a společenské krize jsme pro naše zákazníky připravili jakostní odrůdová vína za mimořádně nízkou cenu. V nyní je lidé u nás mohou zakoupit za pouhých 50,- Kč,“ uvedla Kateřina Kreisigner, České vinařství Chrámce s.r.o.

Jaká vína můžete za 50,- Kč zakoupit? Sleva se týká těchto lahvových vín: Müller Thurgau, Ryzlink rýnský, Rulandské šedé, Zweigeltrebe rosé, Zweigeltrebe, Svatovavřinecké, Svatá Anna, Divoch bílý, Divoch červený.

0804vina2

Vína zakoupíte ve vinařství v Chrámcích, dále v podnikové prodejně "U Divocha" v Mostě na Třídě Budovatelů bl. 382, č. p. 3072 naproti obchodnímu domu Central, a také přes e-shop. V e-shopu vína najdete zde.

Rozvoz vín v Mostě při odběru 12 kusů zdarma. Volejte na tel. č. 603 383 846 nebo 775 024 025.

„Přejeme klidné dny s našimi víny!“.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru