Testy zaměstnanců roudnického Lidlu jsou negativní, končí omezení otevírací doby
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Společnost Lidl informovala, že výsledky testů všech zaměstnanců roudnické prodejny, kteří byli z důvodu výskytu koronaviru SARS-CoV-2 od minulého týdne v karanténě, jsou negativní. Od čtvrtka 9. dubna se tak vrátí její standardní otevírací doba.

31. března společnost Lidl informovala o pozitivním testu zaměstnance své roudnické prodejny na koronavirus SARS-CoV-2. Krajská hygienická stanice provozovnu po důkladné dezinfekci shledala v pořádku a bez jakéhokoliv dalšího rizika pro zákazníky. Vzhledem ke sníženému počtu personálu však byla do odvolání denně otevřena pouze od 9:00 do 19:00 hodin. Zaměstnanci byli otestováni a provoz prodejny se od zítřka může vrátit k normálu.

„Všichni naši zaměstnanci, kteří byli v preventivní karanténě, měli test na koronavirus negativní a karanténa jim je ukončena. Od čtvrtku 9. dubna tedy bude naše prodejna mít opět standardní otevírací dobu,“ informovala starostu města Roudnice nad Labem vedoucí komunikace společnosti Lidl Česká republika v.o.s. Zuzana Holá.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru