Uzdravených v Ústeckém kraji bylo za jediný den desetkrát víc než nových případů koronaviru!
Ilustrační foto: CC0
Litoměřice

Ústecký kraj - Větší množství uzdravených osob a pokračující trend v nízkém počtu nově zjištěných infekcí. Taková byla situace ohledně koronavirové epidemie na severu Čech v posledních 24 hodinách.

Ke středeční 17. hodině oznámili hygienici z Ústeckého kraje dva nově pozitivně testované, oba na Teplicku. Naproti tomu do výčtu uzdravených přibylo 21 osob.

Celkově byla infekce zjištěna v Ústeckém kraji u 507 lidí, vyléčilo se již 421 osob. Podle Ministerstva zdravotnictví zemřel jeden další člověk. Zdravotnický resort nyní uvádí 21 úmrtí v souvislosti s nemocí covid-19 z Ústeckého kraje.

S ohledem na fakt, že vykazování vyléčených osob a úmrtí má určité zpoždění oproti reálnému stavu z důvodu validace a uzavírání případů krajskými hygienickými stanicemi, nemuselo k 21. úmrtí dojít v posledních 24 hodinách.

Počty případů podle okresů:

Okres Počet případů Mezidenní nárůst     Počet již uzdravených Mezidenní nárůst uzdravených
Litoměřice      247 0 421 21
Ústí nad Labem     80 0
Děčín 44 0
Teplice 50 2
Most      39 0
Chomutov 22 0
Louny 25 0
        
 Zdroj: KHS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru