Které akce se letos uskuteční a které ne? Nad některými stále visí otazník
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Uskuteční se letos v srpnu v Litoměřicích pivobraní? Můžeme se v září těšit na oblíbené vinobraní? Zatímco pivobraní organizátor, tedy Městská kulturní zařízení (MKZ), již zrušil, s vinobraním zatím ještě stále počítá. U některých původně zrušených akcí již byly zveřejněny náhradní termíny konání, přičemž vstupenky zůstaly v platnosti.

Například Travesti show se má konat v září (1.9.) a Talkshow 3v1 v červenci (13.7.). Zcela rozhodnuto však není. „Prodáno je totiž 700 vstupenek, takže čekáme na vládní nařízení, kolik osob bude moci být v sále přítomno,“ sdělila ředitelka Městských kulturních zařízení Věra Kmoníčková. Zakoupené vstupenky platí i nadále. MKZ děkuje jejich majitelům za shovívavost a trpělivost. „Doufáme, že nastalá situace nám brzy dovolí pomalu se navracet do normálu, přivítat milovníky kultury a plánovat pro ně pořady nové,“ dodala ředitelka.

Pravděpodobně jednou z prvních akcí pořádaných MKZ bude červnová degustace vín v hradu, jíž se pravidelně účastní kolem 30 osob. Organizovány budou i „Rozpustilé letní čtvrtky“ určené nejmenším návštěvníkům, které by měly být zahájeny v červnu v atriu kulturního domu, stejně jako „Taneční odpoledne pro seniory“ v sále hradu. Vše bude záležet na rychlosti, s jakou budou rozvolňována vládní opatření.

MKZ Litoměřice v průběhu plošné karantény neprodávala vouchery na podporu činnosti. Dále však probíhá prodej dárkových poukazů platných do všech zařízení MKZ.

  • Allfest (Alchymistické Litoměřice) 15.5.-17.5.2020: semináře a přednášky online
  • Litoměřické varhanní léto 2020: z důvodu vládních nařízení akce přesunuta na léto 2021
  • Pivní slavnosti 2020: z důvodu vládních nařízení akce přesunuta na srpen 2021
  • Vinařské Litoměřice: 25.9. – 26.9. 2020
  • Vinobraní 2020: 18.9. – 19.9. 2020 (prozatím zůstává v platnosti)
  • Žhavé struny Jaroslava Svěceného – z důvodu vládních nařízení akce přesunuta od 4.9. - 6.9.2020

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru