Dopravní hřiště se znovu otevře dětem. Malí cyklisté však musí mít své kolo
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Malí cyklisté v období karantény nemohli trénovat dovednosti na dopravním hřišti v Jiráskových sadech. Objekt pod správou Domu dětí a mládeže Rozmarýn zel prázdnotou. Bude tomu jinak od 25. května, kdy upravený areál přivítá první návštěvníky.

Z hygienických důvodů ale budou muset mít vlastní kolo. Půjčovna kol a motokár, ale například i toalety totiž otevřeny zatím nebudou. Drobné občerstvení a kávu však zakoupíte.

Otevřeno bude vždy od pondělí do pátku v časovém rozmezí 15 – 18 hodin, během víkendu vždy od 10 do 18 hodin (polední pauza je plánovaná mezi 12. a 13. hodinou). Pro mateřské školy a školní družiny bude hřiště do konce školního roku uzavřeno. Prázdninový provoz bude stejný jako v sobotu a neděli, tedy otevírací doba denně včetně víkendů od 10 -12 hodin, odpoledne 13 – 18 hodin.

Areál dopravního hřiště proběhl v době uzavření celkovou údržbou. Správní budova poskytující potřebné zázemí byla nově natřena.

Pracovníci Rozmarýnu mj. hledají i způsob, jak zakončit soutěž určenou žákům čtvrtých tříd základních škol, kteří v rámci školní výuky zahájili soutěž „Mladý cyklista“ a kvůli epidemiologické situaci ji nemohli dokončit. „Na průkazku cyklisty se děti určitě těší, takže závěrečné testování zřejmě uskutečníme on-line,“ nastínila jednu z možností ředitelka Domu dětí a mládeže Rozmarýn Zuzana Bendová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru