Roudnice zpracovává Plán rozvoje sportu. Zapojte se do průzkumu!
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Roudnice nad Labem v současné době zpracovává strategický dokument Plán rozvoje sportu, týkající se rozvoje podmínek organizovaného sportu i neorganizovaných aktivit obyvatel města.

V termínu 1. - 20. června se máte možnost zapojit vyplněním krátkého dotazníku i vy. Výsledky šetření budou mít vliv na budoucí směřování veřejné podpory sportu, rozvoj sportovní infrastruktury či realizaci sportovních programů a akcí pro veřejnost.

Roudnice nad Labem v současné době zpracovává strategický dokument Plán rozvoje sportu, týkající se rozvoje podmínek organizovaného sportu i neorganizovaných aktivit obyvatel města. V termínu 1. - 20. června se máte možnost na stránce http://lokalsport.cz/roudnice  zapojit i vy vyplněním krátkého dotazníku určeného dospělým osobám a studentům středních škol mimo Roudnici. (Žáci a studenti v roudnických školách vyplňují jiný dotazník.)

Součástí šetření je zjišťování míry sportovní participace, oblíbenosti jednotlivých sportů či vaší spokojenosti s podmínkami pro sportovní a volnočasové aktivity v našem městě. Zároveň máte možnost vyjádřit se k současnému stavu podpory sportu. Výsledky šetření budou mít vliv na budoucí směřování veřejné podpory sportu, rozvoj sportovní infrastruktury či realizaci sportovních programů a akcí pro veřejnost. Dotazník prosím vyplňte i v případě, že se o sport nezajímáte nebo se sportu již aktivně nevěnujete.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru