Zloděj vykrádal sklepy po celém Litoměřicku. Kradl už dříve, teď mu hrozí osmiletý trest
Ilustrační foto
Litoměřice

Policejní vyšetřovatel zahájil trestní stíhání 54letého muže pro trestný čin Krádeže, Porušování domovní svobody a Poškození cizí věci. Obviněný se v průběhu týdne pohyboval po celém Litoměřicku a dopouštěl se majetkové trestné činnosti.

"V Litoměřicích, Roudnici nad Labem a dvakrát v Bohušovicích se vloupal do sklepních prostor obytných domů. Odcizil dvě horská kola a několik balení pracího prostředku. Tímto jednáním způsobil škodu kolem 43 tisíc korun. Vzhledem k tomu, že se trestné činnosti dopustil v době vyhlášeného nouzového stavu, tak mu za uvedené jednání hrozí trest odnětí svobody až do výše 8 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru