Ve čtyřech okresech kraje se za týden neobjevil žádný nový případ covid-19!
Ilustrační foto: Ministerstvo zdravotnictví
Litoměřice

Ústecký kraj - V Ústeckém kraji v prvním červnovém týdnu přibylo osm případů zjištěné infekce covid-19. Vedle toho mohli lékaři prohlásit za uzdravené osmnáct lidí. Vyplývá to z údajů Krajské hygienické stanice, které náš deník sleduje.

V Ústeckém kraji od počátku epidemie do nedělní 17. hodiny onemocnělo 553 lidí, u kterých byla nákaza prokázána testy. Vyléčeno je již 494 osob. Zemřelých v souvislosti s covid-19 je podle Ministerstva zdravotnictví dvaadvacet, toto číslo se již delší dobu nezměnilo.

V posledním týdnu jsou dva nové případy hlášené z Litoměřicka, tři z Ústecka a tři z Teplicka. Sedm uzdravených je z okresu Litoměřice, dva z Děčínska, kde nyní v tuto chvíli již nebojuje s nemocí nikdo. Šest lidí se viru zbavilo na Teplicku a tři na Chomutovsku.

Jeden zemřelý člověk, u kterého byla zároveň prokázána nákaza koronavirem, pochází z Chomutovska, jedenáct z Litoměřicka, tři z Lounska a sedm z Mostecka.

Počty případů podle okresů od 1. do 7. června

Okres Počet případů Týdenní nárůst Počet uzdravených Týdenní nárůst uzdravených
Litoměřice      264 2 238 7
Ústí nad Labem     87 3 79 0
Děčín 49 0 49 2
Teplice 61 3 56 6
Most      39 0 34 0
Chomutov 26 0 25 3
Louny 27 0 22 0
  553 8
494 18

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru