FOTO/VIDEO: Voda vytopila Masarykovu základní školu, valila se ze stropu do učeben
Foto: Masarykova základní škola Litoměřice. Zdroj: Facebook
Litoměřice

Litoměřice - Masarykova základní škola zažila v úterý nemilé překvapení v podobě prasklé vody v hlavní budově. Voda se valila ze stropu přímo do učeben. Na pomoc přispěchali lidé, kteří vyslyšeli prosbu na Facebooku. K likvidaci havárie uvolnil starosta města také zaměstnance technických služeb.

"Děkujeme všem - učitelům, správním zaměstnancům, rodičům i dětem - kteří zareagovali na naši prosbu na sociální síti a přispěchali na pomoc. Moc si toho vážíme a děkujeme. Velký dík patří panu starostovi L. Chlupáčovi a panu řediteli TSM Ltm I. Elmanovi, kteří ihned uvolnili zaměstnance TSM k likvidaci této havárie," uvádí základní škola na svém Facebooku.

1007skolakz2

1007skolakz3

1007skolakz4

Foto: Masarykova základní škola Litoměřice. Zdroj: Facebook

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru