Litoměřická nemocnice zakázala návštěvy na všech lůžkových odděleních
Zdroj: www.nemocnice-lt.cz
Litoměřice

Litoměřice - Vzhledem k aktuálnímu vývoji epidemiologické situace v regionu a na základě doporučení KHS jsou od pondělí 21. září v litoměřické nemocnici zakázány návštěvy na všech lůžkových odděleních.

Kontakt s vašimi hospitalizovanými blízkými je možný za následujících podmínek:

  • V případech hodných zvláštního zřetele (např. pacient ve vážném stavu) rozhodne o návštěvě lékař, a to o každém pacientovi a každém návštěvníkovi individuálně.
  • Návštěvy jsou umožněny i nadále v případech, že se tyto uskuteční mimo lůžkové oddělení, s preferencí setkávání venku. Proto mobilním pacientům, jejichž zdravotní stav to umožňuje, doporučujeme setkat se s návštěvou v prostoru před nemocnicí.
  • Balíčky pro své hospitalizované blízké je možné předávat prostřednictvím personálu přímo u vchodu na oddělení, příp. se na předání balíčku domluvit s blízkým mimo prostory oddělení.
  • Návštěva otce dítěte na stanici šestinedělí je po dohodě s personálem oddělení a za dodržení pokynů personálu možná, stejně tak návštěva otce dítěte umístěného na stanici novorozenců (porodní boxy).
  • Přítomnost otce u porodu je umožněna.
  • Na dětském oddělení jsou návštěvy povoleny pouze rodičům hospitalizovaného dítěte.
  • Trvalá přítomnost osoby blízké u pacienta, a to včetně stanice šestinedělí, po dobu trvání tohoto zákazu umožněna není.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru