Pomoc v krizové situaci: Město zavedlo linku pomoci a podpory
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - V souvislosti se šířícím se onemocněním COVID 19 od 19.10.2020 zavedla organizace Sociální služby Města Lovosice společně s městem Lovosice linku pomoci a podpory. Jejím hlavním účelem je pomoc v krizové situaci pandemie koronaviru.

Senioři na lince získají informace, rady a doporučení ohledně mimořádných opatření. Linka je určena i pro veřejnost. Kdokoli může zde upozornit na seniory, osoby blízké, hendikepované nebo osoby v krizi ve svém okolí, kteří by mohli potřebovat pomoc.

Organizace zároveň hledá dobrovolníky, kteří by se chtěli do činnosti zapojit. Telefonní číslo je 416 532 747. Volejte v pracovních dnech po-čt 8-15 hod a pá 8-14 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru