Litoměřická nemocnice shání personál, vedení vyzývá veřejnost s žádostí o pomoc
Zdroj: www.nemocnice-lt.cz
Litoměřice

Litoměřice - Vedení Nemocnice Litoměřice, a. s., se tímto obrací na všechny obyvatele regionu se zdravotnickým vzděláním s žádostí o personální výpomoc pro nemocnici.

Přestože všichni zaměstnanci nemocnice napínají své síly, aby zajistili nepřetržité poskytování zdravotních služeb a zároveň zajistili vše potřebné pro zvládnutí epidemie, je vítána jakákoli další posila z řad zdravotnických profesionálů působících mimo nemocnici, která v tomto nelehkém boji pomůže.

Chcete-li být součástí našich týmů a podílet se na činnostech nemocnice souvisejících se zvládáním epidemie onemocnění COVID-19, přihlaste se. Nemocnice nabídne činnosti s ohledem na vaši kvalifikaci, praxi a zkušenosti. Samozřejmě Vás náležitě proškolím a vybaví potřebnými ochrannými pomůckami. Rádi zde rovněž uvítají i bývalé kolegy. Každá pomoc se počítá!

V případě zájmu pomoci kontaktujte prosím Mgr. Naděždu Křečkovou, Ph.D. (e-mail:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.; tel. 416 723 557).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru