Dalších 1160 nakažených! Skokový nárůst hlásí jeden okres v Ústeckém kraji
Záložní nemocnice v pražských Letňanech je připravena. Foto: Armáda ČR
Litoměřice

Ústecký kraj – Počet pozitivně testovaných osob v Ústeckém kraji poprvé zbořil hranici jedenácti set případů za jediný den. Informovala o tom Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje.

Podle údajů, které jsou platné ke čtvrteční 18. hodině přibylo 1160 nově prokázaných případů nákazy koronavirem. Celkově od začátku epidemie testy zjistily nemoc covid-19 u 18123 osob v Ústeckém kraji. Chorobu nyní prodělává 12956 pacientů, vyléčených je 5089. Zemřelo 78 lidí.

Nejvyšší denní přírůstek zaznamenali na Litoměřicku, 243 pozitivních za jediný den. To je více než dvojnásobek přírůstku za středu, kdy tam přibylo 114 nakažených.

Druhý nejvyšší nárůst je na Chomutovsku se 195 případy za den. Na Mostecku zjistili nemoc nově u 168 nakažených, na Děčínsku onemocnělo a testy nákazu zjistili za posledních 24 hodin u 164 lidí.

Na Ústecku jde o 155 případu za den, Teplicko hlásí 137 nových pacientů. Nejnižší denní nárůst má Lounsko s 98 případy během čtvrtka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru