OD SOUSEDŮ: Řidič přejel na přechodu pro chodce dívce nohu. Nepomohl jí a ujel
Ilustrační foto: CC0
Litoměřice

Teplice - Policisté na Teplicku žádají občany o pomoc při pátrání po řidiči, který byl ve čtvrtek 5. listopadu 2020 v době od 17:45 do 18:00 hodin v Teplicích u Luny účastníkem dopravní nehody, od které ujel.

Neznámý řidič, který jel od ul. Maršovská po ul. J. Koziny ke kruhovému objezdu, zastavil u Luny před značeným přechodem, kde čekala po jeho levé straně nezletilá dívka. "Po zastavení vozidla v protisměru nezletilá vstoupila na značený přechod, v ten samý moment se neznámé vozidlo (po její levé ruce) rozjelo, jeho řidič nedal dívce přednost a přejel jí nohu. Řidič na krátký moment přibrzdil a poté z místa odjel, aniž splnil povinnosti dané zákonem. Nezletilá utrpěla zranění, které si vyžádalo ošetření v nemocnici," uvedl mluvčí policistů Daniel Vítek.

"Hledáme vozidlo zřejmě stříbrné barvy verze kombi (typu Passat, Octavia, popř. Audi), jehož řidič od nehody ujel, uvnitř měl sedět muž jako řidič a vedle na místě spolujezdce žena," dodal mluvčí.

"Žádáme svědky této události, případně řidiče, který jel v protisměru a před přechodem zastavil, nebo další řidiče, kteří v inkriminované době místem projížděli a pořizovali záznam na auto kameru ve svém vozidle, aby nás kontaktovali na lince 158, případně se obrátili přímo na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 708/5, tel. 974 439 260, za pomoc předem děkujeme," sdělil Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru